03 maj, 2008

Grattis på födelsedagen!

Idag skulle han ha fyllt 17 år, min lilla bror... Saknar honom så... Han dog av en hjärntumör för snart 3 år sedan. På den här bilden är han nog 7 eller 8 år tror jag, och som vanligt gör han roliga miner på kort. :) Tror inte det finns ett enda kort på honom i den åldern när han ser "normal" ut...
Jag har precis kommit hem från en minisemester på Almers Hus i Varberg. Trevligt... Anledningen att vi var där var just Fredrik. Huset ägs av Barncancerfonden och den här veckan var det "vi som mist"-vecka... lite jobbigt, men ändå skönt... vi hade fri tillgång till Kurhotellets pool och bastu... Allt utom maten var betalad, tom resan... :)

Nu på vägen hem stannade vi till på Busfabriken i Norrköping, och där råkade vi stöta ihop med min älskade Linda! Vi hann inte ses så mycket eftersom vi hade varsin lillebror att springa efter, men ändå.... :)

Nu ska jag scrappa! Innan jag åkte köpte jag en pizzakarting med en hel massa papper... har använt en del av dem på LOer ovan... :)

Kram på er!

15 kommentarer:

 1. Älskade Fredrik..tack vare honom lärde vi känna varandra du och jag. Det känns så ofattbart att han inte längre finns i livet och att han så ung gick bort på det hemska viset han gjorde. Så härligt att du gör en layout om honom på det här viset :)

  SvaraRadera
 2. Så fint du har scrappat om din bror. Har oxså en bror jag aldrig fick lära känna pga att han bara blev 24 h. Skickar ett stort gäng kramar till dig.

  SvaraRadera
 3. Starkt gjort att scrappa om en sån saknad. Jag har gjort en LO om min morfar och jag grär nästan hela tiden då jag gjorde den. Kan knappt titta på den men det kanske kommer med åren.

  Hoppas det funnits ljusa stunder under en annars kanske tung dag.

  SvaraRadera
 4. Skickar en kram, förstår att du saknar din bror.

  SvaraRadera
 5. Det är en riktigt fin LO du gjort
  Jag tror att scrappa ,det är ett bra sätt att minnas din bror på ,man lär sig att minnas glädjen tillsammans.
  Jag har en son som är opererad 2 ggr för hjärntumör,det har gått bra så vi har vistats tillsammans med honom på Almers hus ...jag tror att vi bodde i Tant Brun,men jag är inte säker,det låg mittemot köket.
  Hälsningar Puck i Stämpelboden

  SvaraRadera
 6. Vad fint du har scrappat om din bror. Förstår att saknaden är enorm...

  SvaraRadera
 7. beklagar det tråkiga men grattar till en ny sida i ditt album jätte fin LO.--

  SvaraRadera
 8. Vilken fin LO du gjort om saknaden till din bror. Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 9. Jättefin lo att minnas din bror! Kramen!

  SvaraRadera
 10. Jättefin LO! Förstår att du saknar honom! Lite kramar från mig!!
  Kicki

  SvaraRadera
 11. Vilken jätte fin layout-Jag förstår att du saknar din bror. Vad sorglig historia du berättar. Jag sitter här med en stor klump i halsen!
  Skickar en stor stor kram!

  SvaraRadera
 12. Åh vilken fin Lo !
  massa kramar till dig jätte jobbigt att mista ett syskon!
  Va fint du scrappar om honom det kommer din ev barn upskatta fram över för han är ju en del av din uppväxt!

  SvaraRadera
 13. Hej!
  Va fint du gjort om din bror. Det sticker till i hjärtat när man läser. Scrappa är ett bra sett att minnas och få bearbeta.
  Ta vara på dig!
  Ann-Louise

  SvaraRadera
 14. Ännu en fin LO. Och de blir bättre och bättre dessutom, både budskap och layout - vart ska det sluta? Den här gick rakt in i hjärtat. Starkt! Man kan undra hur det känns att sakna Fredrik; det vet jag. Och man kan undra hur det känns att ha en underbar dotter som heter Anna; det har jag. Hoppas vi ses snart igen!

  SvaraRadera
 15. Starkt av dig att scrappa om din bror. Jättefin lo! Skickar styrkekramar till dig!

  SvaraRadera