31 maj, 2008

Min älskade Lars!


Här är en LO som försöker visa hur mycket jag älskar min pojkvän/sambo. Han är helt enkelt underbar! Vi har varit tillsammans i 5 år i sommar, och jag hoppas att det blir många fler! :)
Är ganska nöjd med hur den blev... papperet var svart/vitt först, men jag målade det med förtunnad akrylfärg så det blev lite med kärleksfullt. har dessutom markerat alla kanter med guldfärg. Blomsterrankan har jag skrutit ut från ett papper jag hade. Tycker om den, men det är inte lätt att skära ut så pluttigt för hand! Synd bara att de papper jag hade med den där rankan på är slut nu... :( måste lista ut var/hur jag får tag på fler! Eller åtminstone något liknande... Måste skaffa mig ett limstift eller fler fotostickers snart... det är fasligt vad det går åt fort... suck!
Nu måste jag sova!

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig LO. Jag har varit tillsammans med min Lars i 10 år. Upp och ned, i nöd och lust. Jag önskar det var lite mer lust... hihi...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken fin LO, gillar de murriga färgerna och hur du skurit ut och markerat - super!

  SvaraRadera
 3. Jättefin lo. Fint det blev med blomrankan som du klippt ut. Gillar färgerna och kortet :)Ni ser jättesöta ut tillsammans.

  SvaraRadera
 4. Riktigt mysig LO!
  Ska nog ta å göra en ny om min sambo, firar snart 8år. Skulle passa utmärkt.
  Tack för inspirationen!
  =D

  Visst går sakerna åt snabbt.. Puh! Själv använder jag kilometervis av dubbehäftande tejp... =P

  SvaraRadera
 5. Superfin LO! Gillar färgerna och hela layouten. Gulligt kort också :-)

  SvaraRadera
 6. Ååå Anna, den här blev ju verkligen jättefin! Gillar de murriga och romantiska färgerna! Så härlig den är, hoppas Lars gillade den :)

  SvaraRadera
 7. Väldigt fin lo! Tuff men samtidigt romantisk. Mkt läckert!

  SvaraRadera