24 juni, 2008

Äntligen!


Äntligen har jag lyckats få ihop min konfirmaions LO! Har tänkt göra en i flera månader, men nu är den klar! Lite plottrig kanske, men men.... :) Journalingen består av det bibelord som jag fick i min bibel.
Håller på med en LO om mina bra sidor också, men den är inte färdig för att alla ska få se än... måste hitta ett kort på mig som jag är nöjd med först... Det var Linda som utmanade mig att göra den, så det är väl bäst att göra som hon säger... ;)
Nu måste jag städa undan på köksbordet/scrapbordet, för det är en enda röra.... *suck*

2 kommentarer:

  1. Jättefin LO!
    Ett tips för att undvika plåttrighet, men ändå ha "mycket dekorationer" är att du grupperar dekorationerna lite (istället för att försöka sprida dom jämt), och kanske även tänker på att placera grupperna i trianglar som ögat enkelt kan vandra runt (vi gör det naturligt, utan att tänka på det). Men tänk inte för mycket - bara skapa, så kommer de här små trixen spontant efter ett tag!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Sara i det hon säger :) Att gruppera dekorationerna är ofta "mildare för ögat" och gör att den som tittar har det bekvämt liksom. Gillade skarpt hur du fixat till ordet konfirmation, det blev jättesnyggt!

    SvaraRadera