14 september, 2009

Knappar, knappar och åter knappar!

Det råkar vara så att jag har fått MÅNGA knappar av min farmors granne. P1030865Jag kan omöjligtvis använda alla själv, så jag tänkte att det kanske är någon som är intresserad av att vara med i en liten tävling! Eller egentligen två.

Den första tävlingen är att jag vill se er använda knappar på något kreativt sätt, dvs inte som mitten på blommor och andra “vanliga” sätt att använda knappar. Dessutom vill jag att ni använder minst 10 OLIKA knappar. (Man får använda fler av samma, men det måste vara minst tio olika typer av knappar.) LO, kort eller altrat är upp till dig. Jag kommer låta min älskade Lars välja en vinnare.

Den andra tävlingen är en gissningslek. Ni ska helt enkelt gissa hur många knappar som finns i glaset på bilden nedan. P1030869

Ni har till den sista september på er att maila era bidrag till [ annacharlie @ gmail.com ].

Tänkte dessutom att jag skulle lotta ut ett pris till en av dem som skriver en hälsning till detta inlägg och skriver något om min lilla tävling i sin blogg!

Totalt finns det alltså tre vinstchanser! Vad priset är kanske ni redan listat ut, men jag skriver ändå, KNAPPAR! :)

Lycka till!

1 kommentar:

  1. Jag gillar verkligen den grönda pusslo´n här nedan. Har massor med knappar själv så jag passar på denna.

    Nu har jag tagit mig tid att surfa runt genom ”min bloggrunda” – sida. Roligt att du är med på sidan. Många har frågat efter en blinkie så de kan länka tillbaka som tack för att de får vara med. Nu finns det en blinkie att hämta hem på; http://minbloggrunda.blogspot.com/

    SvaraRadera