21 september, 2008

mer pladder

Varför ska det vara så svårt att skriva??? Jag blir tokig på det här.... suck... har knapt skrivit nåt idag... eller typ 100 ord kanske, så det är fortfarande MÅÅÅNGA kvar... suck!
Tror att jag ska ta hand om disken nu... och så duscha... sen kanske jag ska leta på något fik där man kan köpa chai latte... har upptäckt att det är farligt gott!
Har pysslat också... ett litet kort har det blivit.. :)
Servisen har jag skurit från en av mina små målarböcker... :) Har färglagt med promarkers. Är inte alldeles nöjd med resultatet, men men.... Måste lära mig hur man målar på riktigt med dom där pennorna... är det någon som har nåt tips?
Nu ska jag diska!

10 kommentarer:

 1. Vad gulligt du gjort! Jag råkade ta en lång sovmorgon idag, så jag har yogat och ätit frukost, ska snart ta en dusch och sedan börja skriva det jag har..så jag har också massor att skriva :P Mysigt att sitta på cafe å göra det..det skulle nog inte jag kunna, har så svårt att koncentrera mig då.

  Mitt tips angående dina promarkers, färglägg på lite tjockare blad (albumblad vita från clas ohlsson är perfekta). Är bladen för tunna (som jag tror de är eftersom de är från målarbok) så fungerar inte promarkers optimalt. Tjocka, och gärna lite glansiga/glattiga papper gör att resultatet blit mycket bättre..jag gjorde samma sak i början, och har nu bytt, så jag är jättenöjd :)

  SvaraRadera
 2. rebecka/bleckvard21 september 2008 15:21

  kortet är ju jätte häftigt :D

  SvaraRadera
 3. Så häftigt kort med gardinen, wow!

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt kort! Gillar gardinen, en roligt idé :0)

  SvaraRadera
 5. Så najs kort du gjort. Det ser härligt ut.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jättesött kort!
  ~Marie
  www.gladers.net

  SvaraRadera
 7. Jätte härligt kort .. smart med lilla gardinen !:)

  SvaraRadera
 8. Jättesött kort =D
  Jag upptäckte oxå, bara för någon vecka sedan, hur gräsligt gott chailatte är! En väninna bjöd mig på en när vi var på Waynes och sedan dess är jag beroende! Gör enga till höger och vänster härhemma ;P

  SvaraRadera
 9. Hej hallo...kommenterat i forumet också. Återgälda gärna besöket. Ha en underbar dag.

  SvaraRadera