03 januari, 2009

Gott nytt år!

Nu har det nya året börjat och därför tänkte jag att en liten uppdatering skulle vara på sin plats! :) har som nyårslöfte att uppdatera bloggen lite oftare än hittills, typ 2 ggr i veckan. Vad sägs om det? Kommer ni och läser och kommenterar då?
Jag har nu gått in i min fjärde vecka som sjukling. Den här himla förkylningen ger ju inte med sig! Hostar och snorar och har ont i öronen, halsen, huvudet och lite överallt. Har dessutom haft feber. SUCK! Nyårsafton var ingen hit för mig... Jag låg i en soffa hela dagen/kvällen/natten och frös och svettades om vartannat... Lars fick bära upp mat till mig från festen på nedervåningen. Han är snäll han... Världens underbaraste pojkvän! <3 Hoppas att jag blir frisk snart, annars måste jag nog gå till Farbror Doktorn och fråga vad det är för fel på mig.
Sitter just nu tittar på när min 6åriga lillebror får 10 strikar efter varandra på wii-bowling. Han krossar Lars! :) Jag fattar inte hur han lyckas... Tyvärr så lyckades han inte med en 300-serie, men snart så!
Önskar er alla en god fortsättning på det nya året! Hoppas att ni fick en bättre start än jag fick...

1 kommentar:

  1. Ett mycket bra nyårslöfte tycker jag!! Det gillas! Själv tänkte jag skriva om min "plan" för 2009 i bloggen imorrn eller på tisdag. Eller kanske efter jag scrappat om det så jag kan lägga upp en layout om det samtidigt. Aja, i veckan iaf. Det låter som du har det bra. Ja vill också köra wiiiiiiii! Ta hand om dig och må gott! Kraaam!

    SvaraRadera